Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

21 και 22 Απριλίου "Ο Δήμος Βαρκελώνης υποδέχεται τους Δημάρχους και τους ακτιβιστές για το συντονισμό δράσεων και τη δημιουργία "ΔΙΚΤΥΟΥ Ευρωπαϊκών πόλεων Ελεύθερων από την TTIP CETA" | Από την Ελλάδα συμμετέχουν έξι εκπρόσωποι δήμων και φορέων.

Η Δήμαρχος Βαρκελώνης Ada Colau υποδέχεται και συντονίζει Ευρωπαϊκούς Δήμους και εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών για τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Δικτύου Ελεύθερων από την TTIP Ζωνών. [ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ]
Από την Ελλάδα συμμετέχουν εκπρόσωποι των Δήμων Αιγάλεω, Κέρκυρας και Κεφαλλονιάς και από φορείς οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ και την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Κέρκυρας.
Υπάρχουν πληροφορίες ότι στη συνάντηση της Βαρκελώνης θα προταθεί η δεύτερη συνάντηση για τις Ελεύθερες από την TTIP CETA Ζώνες να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.
Δείτε ΕΔΩ θέματα σχετικά με τις Ελεύθερες Ζώνες που έχουν αναρτηθεί στο blog STOP TTIP CETA TiSA Greece.

Παρακάτω έχουμε αναρτήσει ορισμένα posters σχετικά με τις Ελεύθερες Ζώνες στην Ε.Ε. και στην Ελλάδα. Η εκστρατεία στην Ελλάδα θα συνεχιστεί και ελπίζουμε περισσότεροι Δήμοι και Περιφέρειας να κηρύξουν τις περιοχές τους Ελεύθερες από την TTIP CETA Ζώνες, όπως το είχαν κάνει τα Νομαρχιακά Συμβούλια το 2004 που είχαν κηρύξει τις Νομαρχίες Ελεύθερες Ζώνες από τα Γενετικά Τροποποιημένα Προϊόντα/ Μεταλλαγμένα και ορισμένοι Δήμοι "αποπυρηνικοποιημένες ζώνες".
Δείτε ΕΔΩ το ειδικό φυλλάδιο που έχουν εκδώσει οι ΦτΦ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις Ελεύθερες από την TTIP CETA Ζώνες.
Ο Ευρωπαϊκός Χάρτης με ΕΖ [ΕΔΩ] - [ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν είμαστε εμείς οι δημιουργοί του χάρτη]



[10.000 Ελεύθερες Ζώνες στη Γερμανία]



πρώτη Περιφέρεια της Ελλάδας που κήρυξε τα Ιόνια ΕΖ]

Δήμος Αιγάλεω  πρώτος κήρυξε την περιοχή ΕΖ]

Δήμος Κέρκυρας ο δεύτερος Δήμος και το πρώτο νησί που κήρυξε την περιοχή ΕΖ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου