Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ / Naturefriends Greece “TTIP CETA - Τοπική αυτοδιοίκηση και ελεύθερες ζώνες”| Local authorities and TTIP ZONES

Για να διαβάσετε/κατεβάσετε το φυλλάδιο των ΦτΦ ''πατήστε'' ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. Σε γενικές γραμμες το φυλλάδιο είναι πολύ καλό. Δεν μπορούμε να το αξιοποιήσουμε στην παρούσα της μορφή όμως επειδή στο χάρτη των Ελευθέρων Ζωνών από την ΤΤΙP η γειτωνική μας χώρα FYROM ονομάζεται Macedonia. Οι πανευρωπαϊκές πολιτικές αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην Ελλάδα και δεν χρειάζεται να προστεθεί και αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Είναι εύκολο να γίνει η αλλαγή. Απλώς να σβηστεί το όνομα. Δεν ονομάζονται όλα τα γειτωνικά κράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φωτογραφία προέρχεται από αυτό το site https://www.ttip-free-zones.eu, το οποίο δεν είναι δικό μας και δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια παρέμβαση σε ένα ξένο ντοκουμέντο.
      Δεν το είχαμε παρατηρήσει προηγουμένως γιατί το βασικό για εμάς ήταν η απουσία της ΤΑ της χώρας μας από το χάρτη και αυτό θέλαμε να αναδείξουμε.

      Διαγραφή
    2. Στην εκδήλωση για το TTIP που κάναμε (Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Αίγινας) το περασμένο μήνα στην Αίγινα, προβάλλαμε το χάρτη με σβησμένο το τίτλο που θα είχε προκάλεσει σχόλια από το ελληνικο ακροατήριο.

      Διαγραφή
    3. Θα το πω σ'εκείνους που ανησυχούσαν.

      Διαγραφή