Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 201,: α) Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής - β) Παρουσίαση «ΚΙΒΩΤΟΣ - Παλαιοί Σπόροι για Νέες Καλλιέργειες»


Απόσπασμα από την ανακοίνωση των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ/Naturefriends Greece:
Σε μια περίοδο που η μεγάλης κλίμακας βιομηχανική γεωργία απειλεί ή και εξαφανίζει ήδη τη μικρή ή και μεσαία αγροτική παραγωγή και την ελευθερία των σπόρων, οι νέες εμπορικές ληστρικές συμφωνίες μεταξύ Καναδά (CETA) και ΗΠΑ (TTIP) που συζητάει η Ευρωπαϊκή Ένωση, και μέσω αυτής η κυβέρνηση, θα προκαλέσουν επιπρόσθετες δυσμενείς επιπτώσεις στην εθνική οικονομία και την ασφάλεια τροφίμων. Οι πολυεθνικές ετοιμάζουν να μας «σερβίρουν στο τραπέζι μας» Γενετικά Τροποποιημένα Προϊόντα (ΓΤΟ), βοοειδή με ορμόνες, πουλερικά με χλώριο κ.λπ. Εμείς θα μείνουμε θεατές; 

H Ελληνική κυβέρνηση να μην επικυρώσει/ υπογράψει τις ληστρικές εμπορικές συμφωνίες CETA TTIP TiSA γιατί «ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ».

Ας σπείρουμε ένα μέλλον βασισμένο στην Ελευθερία των Σπόρων και την Ελευθερία της Διατροφής


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 
Η παρουσίαση του θέματος «ΚΙΒΩΤΟΣ - Παλαιοί Σπόροι για Νέες Καλλιέργειες» θα γίνει στα γραφεία των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece, Ανθέων 72 – Χαϊδάρι.
Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, ώρα 7:00μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου