Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

Φίλοι της Φύσης | e-magazines, δράσεις & εκδηλώσεις για την TTIPΟι Φίλοι της  Φύσης συμβάλλουν στην εκστρατεία κατά της TTIP CETA TISA με φυλλάδια &  e-magazines καθώς επίσης με ομιλίες & εκδηλώσεις.
Σύντομα θα ακολουθήσουν εκδόσεις για τον πρωτογενή τομέα, τους μικρομεσαίους κ.ά. θέματα.

E-magazines

ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/naturefriends greece Ttip & Τοπική-αυτοδιοίκη
http://joom.ag/8sBp

Φίλοι της Φύσης/naturefriends greece: Ttip &  Εργασιακές-επιπτώσεις
http://joom.ag/dDrp

Φίλοι της Φύσης/naturefriends greecε :Ttip-and-climate
http://joom.ag/GfXQ

Ομιλίες, εκδηλώσεις & δράσεις

ΠΡΩΣΥΝΑΤ: Πανελλαδική συνάντηση συλλογικοτήτων, 2 & 3 Απριλίου 2016 | Στα χέρια των κινημάτων η υπεράσπιση της αποκεντρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων || Παρέμβαση των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ"Διαχείριση αστικών αποβλήτων και TTIP" | Waste Managment and TTIP"

Η τοπική αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα & η TTIP| Ο Δήμος Αιγάλεω πρώτος δήμος TTIP FREE ZONE| Municipality Egaleo first municipality TTIP FREE ZONE


Το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ ανοίγει διάλογο για ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της διεθνούς πολιτικής και οικονομικής σκηνής. 


Ο πρόεδρος των ΦτΦ/NFGR Κώστας Φωτεινάκης στην έναρξη της εκδήλωσης 

Naturefriends Greece supports the Europe-wide petition against TTIP and CETA | Help to reach 3 million by 6 October | One good deed before the weekend - ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ όλοι μαζί


Στο συνέδριο συζητήθηκε η διατλαντική εμπορική συμφωνία TTIP μεταξύ Η.Π.Α. – Ε.Ε. και ο σημαντικός και συντονιστικός ρόλος των ΦτΦ στο κίνημα STOP TTIP CETATiSA Greece3 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το Αιγάλεω και η Κέρκυρα μπήκαν στο χάρτη των Local Authorities against TTIP https://map.ttip-free-zones.eu. Το γειτωνικό μας κράτος συνεχίζει όμως να λέγεται Macedonia. Αυτό θα λειτουργεί αποθαρρυντικά στην Ελλάδα ενάντια στην έξαπλωση του δικτύου. Θα έπρεπε να λέγεται F.Y.R.O.M. ή να διαφορετικά να σβήνεται ο τίτλος, όπως έχει γίνει με το Μαυροβούνι, τη Βοσνία, κτλ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επαναλαμβάνουμε - δεν δημιουργήσαμε το χάρτη εμείς...
  Είναι Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα που καταγράφονται οι πόλεις με ΕΖ....
  Εμείς κάναμε τη διόρθωση στο έντυπο που βγάλαμε...
  ΔΕΝ είμαστε χειριστές - δεν έχουμε ευθύνη για το χάρτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή