Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Event: Τι γνωρίζουμε για την TTIP; | 13 Ιανουαρίου 2016 [είχε αναβληθεί λόγω υποχρεώσεων των βουλευτών στο κοινοβούλιο][Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για 15 Δεκεμβρίου 2015 -  τελικά αναβλήθηκε λόγω υποχρεώσεων των βουλευτών στο κοινοβούλιο. 
Νέα Ημερομηνία 16 Ιανουαρίου 2016 - Πληροφορίες ΕΔΩ]

Περισσότερα ΕΔΩ

[ΤΟ κείμενο που ακολουθεί ήταν για την αρχική αναβληθείσα εκδήλωση] 

Χαιρόμαστε που υπάρχει  μια σχετική αύξηση του ενδιαφέροντος σε επίπεδο συζητήσεων μετά τις 10.10.2015 για το θέμα της TTIP.
Εμείς προσπαθούμε  επί δύο χρόνια. μέσω του blog, της αρθρογραφίας, της συμμετοχής μας σε εκδηλώσεις, τη κοινή δράση στις τρεις παγκόσμιες ημέρες διαδηλώσεων, τη συλλογή υπογραφών κ.λπ. , σε συνεργασία με άλλες οργανώσεις στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στον κόσμο να μάθουμε όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερα και να συμβάλουμε στη διακοπή των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή της νέας ληστρικής συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ.

Χαιρόμαστε που και άλλοι "μπαίνουν" στο παιχνίδι... εμείς  και στο επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε τη δράση μας σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής και της κοινωνικής μας ζωής για την προστασία της τοπικής οικονομίας, της δημοκρατίας, της ποιότητας των τροφίμων, της προστασίας του περιβάλλοντος.
---------
..και ενώ διεξάγεται στο Παρίσι η σύνοδος COP21 για την κλιματική αλλαγή, στη Γενεύη για άλλα προετοιμάζονται με την ΤiSA. Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου